Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Наказ № 263 "Про заходи з охорони праці щодо запобігання випадків виробничого травматизму"
08:54
Наказ № 263 "Про заходи з охорони праці щодо запобігання випадків виробничого травматизму"

МИРОНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

 

НАКАЗ

 

17.10.2011 р.                                                                                     № 263

 

м. Миронівка

 

Про заходи з охорони праці щодо запобігання випадків виробничого травматизму

 

На виконання Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про освіту», Положення про навчання з питань охорони праці та згідно аналізу нещасного випадку, що стався 18.07.2011 р. з техпрацівником центру дитячої та юнацької творчості при підготовці до нового навчального року -

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Покласти відповідальність щодо забезпечення і дотримання безпечних і нешкідливих умов праці в навчальних закладах на керівників цих закладів.

2. Директору центру дитячої та юнацької творчості розробити заходи щодо усунення та запобігання в подальшій роботі начального закладу недоліків згідно розслідування та аналізу причин нещасного випадку, що стався 18.07.2011 р. з техпрацівником Яценко Л. Н. - падіння при фарбуванні стін. Про виконану роботу повідомити відділ освіти до 31.10.2011 р.

3. Керівникам навчальних закладів.

3.1. Призначити в навчальних закладах відповідальних осіб за охорону праці з числа працівників, які пройшли відповідне навчання з питань охорони праці.

3.2. Забезпечити інструкціями з охорони праці за професіями та для всіх видів робіт працівників навчальних закладів на робочому місці під підпис.

3.3. Не допускати до роботи працівників, які не пройшли відповідних інструктажів з охорони праці та медичний огляд для виконання цих робіт.

3.4. Для миття віконних рам, фарбування тощо користуватись тільки розсувними спеціальними драбинами заводського виготовлення. Заборонити використання випадкових предметів.

3.5. Заборонити використання для фарбування, миття віконних рам, меблів тощо бензин, гас, ацетон, скипидар та інші легкозаймисті і горючі рідини.

            3.6. Розробити плани заходів щодо профілактики виробничого травматизму.

3.7. Посилити контроль за веденням журналів інструктажів з охорони праці, обліку  та видачі інструкцій.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

                                                                      

Начальник відділу освіти                                В. А. Нечипоренко
Категорія: Накази 2011 | Переглядів: 1934 | Додав: tripe | Рейтинг: 4.6/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]