Головна » 2017 » Січень » 19 » в Миронівському НВК відбувся тиждень безпеки життєдіяльності «Твоя безпека – у твоїх руках»
08:27
в Миронівському НВК відбувся тиждень безпеки життєдіяльності «Твоя безпека – у твоїх руках»

Безпека дитини – понад усе
З метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи серед учнівської молоді щодо попередження виникнення випадків пожеж, надзвичайних ситуацій, травмування та загибелі дітей з 10 по 13 січня в Миронівському НВК відбувся тиждень безпеки життєдіяльності  «Твоя безпека – у твоїх руках».  Ще заздалегідь школярі готували для загальношкільної виставки-огляду  різнотематичні малюнки: «Безпека в побуті», «Безпека на дорозі» тощо. Упродовж  тижня всі могли оцінити  дитячу творчість. 
   Цікавою для учнів була  зустріч  із начальником Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області Маслом О.В. Рятувальник  креативно, доступно та кваліфіковано провів роз’яснювальну роботу з учнями, нагадав школярам правила безпечної поведінки в побуті, а також особливу увагу звернув на безпечне поводження з вогнем.  Олег Володимирович розповів школярам про будні рятувальників, продемонстрував обладнання, яке  використовують під час ліквідації пожеж: повітряну подушку, пожежний рукав,  кисневі балони, спецодяг тощо. Ознайомив фахівець із видами пожеж, які відбулися в районі, показав повчальні відеофільми: «Горіння кімнати», «Пожежі на нафтосховищах», «Пожежі в транспорті». Школярі також  цікавилися, у якому навчальному закладі можна отримати професію рятувальника, на які небезпечні виклики доводилося виїжджати пожежній бригаді останнім часом.
   Ця зустріч, безумовно, корисна для учнів школи, адже вони тепер знають, як діяти при надзвичайних ситуаціях.  Діти  подякували рятувальнику за змістовну розповідь і висловили побажання, щоб із працівниками пожежної частини у школі відбувалися тільки навчальні зустрічі. Цікавий тиждень безпеки життєдіяльності   організувала та провела  вчитель основ здоров’я Гуленко В.А.


Л.В.Лепестій, заступник директора з виховної роботи Миронівського НВК

 

 

 

Категорія: Актуально! | Переглядів: 629 | Додав: galya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]