Головна » 2015 » Лютий » 17 » Тематична зустріч «Безпека у побуті – щаслива родина, безпечна країна!» в Миронівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3
09:35
Тематична зустріч «Безпека у побуті – щаслива родина, безпечна країна!» в Миронівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3

Нещодавно до Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 завітав провідний інспектор пожежно-рятувальної частини Миронівського району РСГУДСНС України в Київській області, майор служби цивільного захисту Волошин Вадим Вікторович , який провів для дітей 7-х класів інструктаж з пожежної безпеки, нагадав учням правила безпечної поведінки, яких необхідно дотримуватися в побуті, під час перебування на вулиці. Звернув особливу увагу школярів на небезпеку використання піротехнічних виробів (салютів, петард). Також Вадим Вікторович продемонстрував учням, як правильно користуватися вогнегасником у випадку виникнення пожежі чи загорання та ознайомив дітей зі спорядженням і бойовим одягом, що є на озброєнні у вогнеборців.

Рятувальник розказав школярам про те, як несуть службу пожежно-рятувальні підрозділи та застеріг учнів від небезпечних забав з сірниками, запальничками, обговорив, яку користь приносить вогонь і як необережність може стати причиною пожежі. З великою цікавістю слухали учні про роботу вогнеборців, які цілодобово стоять на варті пожежної безпеки.

По завершенню заходу учитель основ здоров`я Онопрієнко Н.І. та учні подякували Волошину Вадиму Вікторовичу за проведений захід, а деякі учні виявили бажання у майбутньому працювати в оперативно-рятувальній службі, щоб захищати людей від біди та допомагати їм в лиху годину.

Пам’ятайте: життя та здоров’я наших дітей у значній мірі залежить від нас самих!

Учитель основ здоров`я Онопрієнко Н.І.

Категорія: Актуально! | Переглядів: 844 | Додав: tripe | Рейтинг: 3.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]