Головна » 2017 » Січень » 26 » співробітники Миронівського РС ГУ ДСНС провели бесіду «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в Миронівському НВК
11:00
співробітники Миронівського РС ГУ ДСНС провели бесіду «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в Миронівському НВК

16 січня 2017 р. співробітники Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» провели профілактичну бесіду з учнями Миронівського НВК. Під час «уроку безпеки» фахівці ДСНС акцентували увагу школярів на дотриманні правил пожежної безпеки під час опалювального сезону. Не забули рятувальники і нагадати учням правила безпечного перебування на кризі та дії при виявленні ВНП. 

Хлопчики та дівчатка із захопленням слухали начальника Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області підполковника служби ЦЗ Масло О.В.  який розповідав про діяльність служби та завдання, які постійно доводиться виконувати рятувальникам.

Розповіли також школярам про характерні випадки пожеж та надзвичайні ситуації, які щодня трапляються в районі. Особливу увагу дітей звернули на ті події, що виникають саме з вини дітей.

Під час зустрічі було вручено учням листівки в яких детально викладені основні правила безпеки життєдіяльності. Досвід спілкування із дітьми дозволив рятувальникам провести цей урок у позитивній та цікавій формі.

Як свідчить практика, дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди та як поводитись в екстремальних ситуаціях.

 

Провідний інспектор Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області майор служби ЦЗ Волошин В.В.

Категорія: Актуально! | Переглядів: 507 | Додав: galya | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]