Головна » 2015 » Травень » 21 » Проведення районного етапу навчання з цивільного захисту населення на базі Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
08:55
Проведення районного етапу навчання з цивільного захисту населення на базі Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1

     20 травня 2015 року в Миронівському районі проводились навчання з цивільного захисту населення “Дії органів управління та сил цивільного захисту Миронівського району при ліквідації наслідків надзвичайної ситуації внаслідок проходження територією району активного циклону”.

     Однією із складових навчання був пункт «Дії органів управління і сил цивільного захисту при отриманні повідомлення про пожежу в Миронівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1». Було заплановано практичне відпрацювання навиків евакуації учнів та ліквідації наслідків пожежі в Миронівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Учасникам навчань було поставлене умовне завдання «під час перерви в Миронівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 учнями 5-го класу розбиті дві колби з невідомою речовиною. Відмічається горіння речовини з виділенням великої кількості їдкого диму. Пожежа переходить на підлогу приміщення та стіни. За інформацією директора двоє школярів та вчитель, після евакуації залишилися в приміщенні школи. 5 учнів надихались парів невідомої речовини та диму. Відчувають слабкість та нудоту».

     За присутності керівника навчань голови Миронівської районної державної адміністрації Черногода І. І., начальника відділу освіти Миронівської районної державної адміністрації Нечипоренка В. А., начальника Миронівського районного сектору  ГУ ДСНС України у Київській області Масла О. В. та інших посадових осіб адміністрація Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 під головуванням директора  Капустей Л. С. організувала проведення евакуації учнів та персоналу школи. Черговий розрахунок Миронівського районного сектору  ГУ ДСНС України у Київській області провів пошук та врятування постраждалих, пошук можливого місця хімічного зараження та ліквідацію загорання. Бригада екстреної медичної допомоги філії Богуславської станції екстреної медичної допомоги продемонструвала надання невідкладної медичної допомоги потерпілим на місці та евакуацію постраждалих у лікувальні заклади.

 

Категорія: Актуально! | Переглядів: 738 | Додав: tripe | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]