Головна » 2017 » Травень » 23 » Працівники Миронівського РС ГУ ДСНС відвідали Миронівський центр розвитку дитини «Зернятко»
14:27
Працівники Миронівського РС ГУ ДСНС відвідали Миронівський центр розвитку дитини «Зернятко»

Працівники Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області постійно приділяють увагу навчанню підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності та діям на випадок виникнення надзвичайних подій.

В рамках проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності рятувальників запросили до Миронівського центру розвитку дитини «Зернятко». З метою запобігання нещасних випадків серед дітей було відпрацьовано план евакуації та рятування хлопчика рятувальниками з 2-го поверху закладу. Свої знання показували не тільки рятувальники а і малеча в ігровій ситуації «Рятування ляльки» , «Надання першої медичної допомоги», «Хто швидше збере медичну сумку», «Загасити пожежу».

Аби урок краще запам’ятався, рятувальники продемонстрували дітям роботу справжнього пожежного автомобіля та обладнання, яке знаходиться в ньому.

«Приємно відзначити той блиск в очах дітей, коли вони слухають розповідь рятувальників про щоденну важливу роботу – запобігти лиху, врятувати та допомагати людям. Під час таких заходів молоде покоління ближче знайомиться із Службою порятунку та розуміє стає більш відповідальним до себе та оточуючих» - зазначив начальник Миронівського районного сектору Управління ДСНС України у Київській області підполковник служби цивільного заходу Масло О.В.

Аби навчити підростаюче покоління діям у разі виникнення різного роду надзвичайних подій та правилам безпеки життєдіяльності, профілактична робота з дітьми триватиме й надалі.

Категорія: Актуально! | Переглядів: 516 | Додав: tripe | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]