Головна » 2013 » Травень » 28 » Наказ №42 від 29.01.2013 р. "Про заходи з охорони праці щодо запобігання випадків виробничого травматизму"
08:42
Наказ №42 від 29.01.2013 р. "Про заходи з охорони праці щодо запобігання випадків виробничого травматизму"

МИРОНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

НАКАЗ

29.01.2013 р. № 42

м. Миронівка

Про заходи з охорони праці щодо запобігання випадків виробничого травматизму

На виконання Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про освіту», Положення про навчання з питань охорони праці, Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти, Положення про розробку інструкцій з охорони праці, Положення про медичний огляд працівників певних категорій та з метою дотримання безпечних і нешкідливих умов праці в навчальних закладах

НАКАЗУЮ:

1. Покласти відповідальність за організацію роботи з охорони праці, дотримання безпечних і нешкідливих умов праці в навчальних закладах на керівників цих закладів.

2. Керівникам навчальних закладів.

2.1. Розробити заходи щодо профілактики виробничого травматизму.

2.2. Призначити в навчальних закладах відповідальних осіб за охорону праці з числа працівників, які пройшли відповідне навчання з питань охорони праці.

2.3. Забезпечити працівників навчальних закладів інструкціями з охорони праці за професіями та для всіх видів робіт і ознайомити з ними під підпис.

2.4. Не допускати працівників, які не пройшли відповідних інструктажів з охорони праці та відповідний медичний огляд до виконання робіт.

2.5. Посилити контроль за веденням журналів інструктажів з охорони праці, обліку та видачі інструкцій.

2.6. Один раз на три роки проводити навчання та перевірку знань працівників з питань охорони праці, копії протоколів перевірки знань надавати до відділу освіти.

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.


Начальник відділу освіти В. А. Нечипоренко

Категорія: Накази 2013 | Переглядів: 1103 | Додав: tripe | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]