Головна » 2015 » Червень » 2 » Наказ № 139 від 22.05.2015 Про заходи з організації громадського порядку, техніки безпеки та пожежної безпеки під час ... випускних вечорів
07:55
Наказ № 139 від 22.05.2015 Про заходи з організації громадського порядку, техніки безпеки та пожежної безпеки під час ... випускних вечорів

МИРОНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

 

Н А  К А З

          22.05.2015 р.                                                            № 139               

                                      

м. Миронівка

 

 

Про заходи з організації громадського порядку, техніки безпеки та пожежної безпеки під час проведення свята «Останній дзвоник» і випускних вечорів 2015 року

 

 

         З метою забезпечення організованого проведення, дотримання громадського порядку, правил техніки безпеки та пожежної безпеки під час організації і проведення випускних вечорів, свята «Останній дзвоник» та заходів щодо привітання випускників 2015 року

 

НАКАЗУЮ:

 

    1. Забезпечити в загальноосвітніх навчальних закладах організоване проведення урочистостей з нагоди випуску зі шкіл учнів 11-х класів, проведення випускних вечорів, свята «Останній дзвоник» та святкувань.

    2. Покласти персональну відповідальність на керівників навчальних закладів за організацію дотримання громадського порядку, правил пожежної безпеки та збереження життя і здоров’я учнів та випускників шкіл під час проведення урочистостей та святкувань.

    3. Керівникам начальних закладів.

3.1. Видати відповідні накази про підготовку та проведення урочистих зборів, випускних вечорів та свята «Останній дзвоник» в яких передбачити заходи з техніки безпеки, пожежної безпеки та призначити відповідальних осіб за дотримання громадського порядку й правил пожежної безпеки.

3.2. Вжити заходів щодо попередження травматизму, збереження життя та здоров'я учнів, дотримання правил техніки безпеки та пожежної безпеки під час урочистостей та святкувань. Повідомити відділ освіти про дату та час проведення урочистостей та святкувань з метою своєчасного повідомлення органів МНС, ДС НС та районної лікарні.

3.3. Заборонити виїзд випускників за межі території святкування  з   використанням для прогулянок усіх видів транспорту.

3.4. Заборонити в’їзд на територію навчальних закладів транспортних засобів без дозволу керівника навчального закладу та проведення відповідного інструктажу для водія.

3.5. Розробити графік чергування педагогів, батьків, медичного персоналу.

3.6. Забезпечити приміщення де проходитимуть урочистості та святкування необхідною кількістю вогнегасників.

3.7. Перевірити на відповідність до вимог та правил пожежної безпеки шляхи евакуації з приміщень де проходитимуть урочистості та святкування.

3.8. Забезпечити проведення інструктажів та роз’яснювальної роботи серед учнів і випускників щодо запобігання нещасним випадкам та правил пожежної безпеки під час урочистостей та святкувань.

3.9. Провести інструктажі з охорони праці та пожежної безпеки з працівниками та особами задіяними в проведенні урочистостей та святкувань.

3.10. Перевірити та привести в справний стан електромережу та електрообладнання в навчальних закладах. Заборонити використання пошкоджених електричних приладів, розеток та подовжувачів тощо.

3.11.  У випадку відключення електроенергії, для освітлення приміщень використовувати  електричні ліхтарі. Заборонити застосування свічок та інших джерел відкритого вогню під час урочистостей та святкувань.

3.12. Заборонити спалювання сміття, виробничих відходів поблизу будівель і споруд. Утилізацію сміття здійснювати тільки у спеціально відведених для цього місцях.

3.13. Забезпечити постійний телефонний зв'язок у закладах освіти.

3.14. Заборонити організацію застіль та вживання алкоголю в навчальних закладах під час випускних вечорів.

3.15. Заборонити тютюнопаління у місцях проведення випускних вечорів та святкувань.

3.16. Проінформувати відділ освіти наступного дня до 8:30 год. після проведення випускних вечорів про підсумки їх проведення.

4.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

  

 

Начальник відділу освіти                                     В. А. Нечипоренко

Категорія: Накази 2015 | Переглядів: 908 | Додав: tripe | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]