Головна » 2016 » Вересень » 9 » МИРОНІВСЬКИЙ РС ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ: знешкодження артилерійських снарядів в Миронівському районі
12:43
МИРОНІВСЬКИЙ РС ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ: знешкодження артилерійських снарядів в Миронівському районі

    7 вересня 2016 року в Миронівському районі групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Біла Церква було виявлено артилерійські снаряди   АС-45 в кількості 50 одиниць, АС-76 - 3 одиниці, АС-75 - 1 одиниця, РГ - 42 в кількості 1 одиниця. В результаті дані небезпечні знахідки  вилучено та вивезено на спеціальний майданчик де відбулося їхнє знешкодження, а з громадянами проведено профілактичні бесіди з питань дотримання правил безпеки.  

   Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання. 

   

Категорія: Актуально! | Переглядів: 640 | Додав: lomond | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]