Головна » 2015 » Травень » 25 » І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
08:18
І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

   21-22 травня 2015 р. відділом освіти Миронівської районної державної адміністрації проведено І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві. Відомо, що за Козацької доби державотворчі процеси на українських землях були  найбільш послідовними і дали світові перші зразки демократичного устрою суспільства, а на історичну арену вийшла велика кількість видатних державних діячів, організаторів військової справи, подвижників української духовності, які сповідували кращі принципи  європейського лицарства та глибоко шанували українські народні традиції і звичаї. Саме тому, невипадково, місцем проведення гри було обрано ліс біля села Маслівка, Миронівського району, яке розташоване на мальовничому березі р. Росава, і в якому колись розташовувалась маслівська козацька сотня та стояло табором військо Богдана Хмельницького. Саме героїчні подвиги українського народу та видатні особистості і їх діяльність мають стати прикладами для наслідування дітьми - так участь у районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») взяли учні 21 навчального закладу Миронівщини. Організаторами було проведено багато видів конкурсів та змагань, серед яких були спортивне орієнтування, подолання туристської смуги перешкод, в’язання вузлів, виконання спортивних вправ та інші. Учні мали можливість познайомитись з однолітками з інших шкіл, поспівати пісень біля багаття, а також запам’ятається учасникам гри козацький куліш.

   В загальнокомандному заліку, в запеклій боротьбі, перше місце виборола команда Козинсьської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., яка і буде захищати честь Миронівського району в ІІ обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який пройде 15-17 червня 2015 р. на базі Навчального полігону Державного підприємства „Мобільний рятувальний центр” Державної служби надзвичайних ситуацій України у селищі П’ятихатки, Обухівського району. Вітаємо переможців!

Категорія: Актуально! | Переглядів: 794 | Додав: tripe | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]