Головна » 2013 » Грудень » 9 » НАКАЗ №298 ВІД 05.12.2013 Р. "ПРО ЗАХОДИ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ТА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНИХ СВЯТ, ЗИМОВИХ КАНІКУЛ ТА ..."
17:09
НАКАЗ №298 ВІД 05.12.2013 Р. "ПРО ЗАХОДИ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ТА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНИХ СВЯТ, ЗИМОВИХ КАНІКУЛ ТА ..."

МИРОНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

 

Н А  К А З

05.12.2013 р.                                                                                                           № 298

м. Миронівка

 

Про заходи з техніки безпеки та пожежної безпеки

під час проведення Новорічних свят, зимових канікул

та безпечної роботи навчальних закладів в зимовий період

 

     На виконання Закону України "Про пожежну безпеку”,  Закону України "Про охорону праці”, Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти, Положення про навчання з питань охорони праці, наказу головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації № 389 від 07.12.2012 р. «Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят для дітей та організацію роботи навчальних закладів у зимовий період 2012-2013 навчального року» -

НАКАЗУЮ: 

І. Керівникам навчальних закладів:

1. Повідомити відділ освіти про дату та час проведення Новорічних свят в навчальних закладах.

До 19.12.2013 .

2. Вжити заходів щодо забезпечення належних умов проведення новорічних свят у навчальних закладах. Призначити осіб, відповідальних за організацію свят та пожежну безпеку під час проведення Новорічних свят та на час зимових канікул.

До 20.12.2013р.

3. Забезпечити приміщення де будуть проводитися Новорічні свята необхідною кількістю засобів первинного пожежогасіння. Провести інструктажі з пожежної безпеки та правил користування вогнегасниками з працівниками, що будуть задіяні в проведенні Новорічних свят.

До 20.12.2013р.

4. Провести інструктажі та спеціальні заняття для учнів щодо  безпечного поводження на льоду, безпеки дорожнього руху, правил пожежної безпеки у школі та вдома, поводження з незнайомими та вибухопожежонебезпечними предметами та щодо  заборони використання відкритого вогню та піротехнічних засобів під час Новорічних свят і зимових канікул. Здійснити перевірку знань із цих питань та відповідно оформити інструктажі у журналах.

До 20.12.2013р.

5. Перевірити на відповідність до вимог та правил пожежної безпеки шляхи евакуації.

До 20.12.2013р.

6. Перевірити та привести в справний стан електромережу та електрообладнання. Заборонити використання пошкоджених електричних приладів, розеток та подовжувачів.

До 20.12.2013р.

7. Заборонити прикрашати ялинку целулоїдними матеріалами, ватою та одягати дітей в легкозаймисті костюми. Використовувати новорічні іграшки тільки заводського виготовлення. Гірлянди використовувати тільки заводського виготовлення до 12В попередньо перевіривши їх.

Постійно.

8. У випадку відключення електроенергії, для освітлення приміщень використовувати  електричні ліхтарі. Заборонити застосування свічок та інших джерел відкритого вогню.

Постійно.

9. Заборонити спалювання сміття, виробничих відходів поблизу будівель і споруд. Утилізацію сміття здійснювати тільки у спеціально відведених для цього місцях.

Постійно.

10. Забезпечити постійний телефонний зв'язок у закладах освіти.

Постійно.

ІI. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Начальник відділу освіти                                            В. А. Нечипоренко           

Категорія: Накази 2013 | Переглядів: 1498 | Додав: tripe | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]