Головна » 2017 » Квітень » 18 » 13 квітня 2017 РОКУ ДО МИРОНІВСЬКОГО РС ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВЕЛИ ДЛЯ УЧНІВ 4 – 7 класів Кип'ячківської ЗОШ
12:51
13 квітня 2017 РОКУ ДО МИРОНІВСЬКОГО РС ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВЕЛИ ДЛЯ УЧНІВ 4 – 7 класів Кип'ячківської ЗОШ

13 квітня    до рятувальників Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області провели для учнів 4 – 7 класів ЗОШ с. Кип'ячка акцію «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!».

Екскурсія почалася з виїзду пожежної автоцистерни на фасад частини з застосуванням світлових та звукових сигналів, це найкращий спосіб сконцентрувати увагу дітей з самого початку екскурсії. Далі учням показали основне пожежно-технічне оснащення автомобіля, коротко розповіли про тактико-технічні характеристики автоцистерни та продемонстрували новітній бойовий одяг рятувальників. Пізніше дітей познайомили з приміщеннями та побутом пожежної частини, з основними заняттями рятувальників у повсякденний час. А щоб учні не сумували, їм показали відео матеріали  на пожежну тематику, цікаві  короткометражні фільми з реальних пожеж та відеоролики з правилами пожежної безпеки, більш доступні для сприйняття юним поколінням.

У фінальній частині екскурсії, традиційно, діти сфотографувалися, самостійно роздивилися оснащення пожежного автомобіля та спробували свої сили у гасінні умовної пожежі ручною помпою.  Загалом екскурсія пройшла насичено, цікаво і, головне, справила на  дітей незабутнє враження.

Категорія: Актуально! | Переглядів: 530 | Додав: tripe | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]