Головна » 2015 » Березень » 3 » Зустріч з учасником АТО в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №3
08:32
Зустріч з учасником АТО в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №3

«Дякуємо за мужність!»

    Саме під таким гаслом 25лютого 2015 року  учні 6- Б класу Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 разом з класним керівником Берлютою Оксаною Вікторівною зустріли дорогого гостя — славного захисника нашої держави,  мужнього земляка — воїна АТО Севериненко О. В., який захищав Донецький аеропорт.

   Хвилюючою була ця зустріч. Воїн розповідав  юним патріотам справжні повчальні історії. Дізнавшись, що Олександр  Володимирович через декілька днів повертається на війну, учні 6-Б класу підготували для його бойових товаришів невеличкі подарунки, намалювали малюнки, написали листи з побажаннями здоров’я, мужності, перемоги та попросили передати їх нашим воякам. Олександр Володимирович  подякував та відмітив, що допомога та підтримка словом інколи далеко не менш важлива, ніж допомога матеріальна. По закінченню зустрічі діти довго не відходили від воїна АТО. Вони  бажали перемоги та просили переказувати солдатам, які зараз на передовій, повернутися додому живими!

  Ми безмежно вдячні нашим землякам за те, що вони не змогли стояти осторонь і стали на захист мирних жителів та кордонів України.

   І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін.

 

Матеріал підготувала Бреус С. П.

Категорія: Актуально! | Переглядів: 952 | Додав: tripe | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]