Головна » 2015 » Вересень » 25 » Зустріч учнів Миронівського району з фахівцями групи піротехнічних робіт аварійно - рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС
08:53
Зустріч учнів Миронівського району з фахівцями групи піротехнічних робіт аварійно - рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС

23 вересня 2015 року відділ освіти Миронівської райдержадміністрації спільно з піротехнічним відділенням групи піротехнічних робіт аварійно - рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Київській області, головним управлінням ДСНС України у Київській області за ініціативи голови групи "Пошук" Крохмаля Ігора Миколайовича та голови спілки ветеранів Афганістану Колісника Юрія Івановича провели в районному Будинку культури зустріч учнів Миронівського району з фахівцями даних служб. Була облаштована  невелика виставка використаних боєприпасів та саперного спорядження.

   На початку зустрічі присутні вшанували воїнів АТО родом з миронівського району, які загинули виконуючи свій військовий обов"язок хвилиною мовчання. Потім перед учнями виступив зі змістовною бесідою начальник піротехнічного відділення групи піротехнічних робіт аварійно - рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Київській області капітан служби ЦЗ Кудрик Олег Васильович, також ним були продемонстровані фото набоїв та вибухових пристроїв, які знаходять на території Київської області, цікаві фільми щодо правил поводження з незнайомими та вибухонезнайомими предметами, одяг і обладнання саперів. Цікавий виступ фахівця був винагороджений щирими оплесками учнів та вчителів.

   Також коротко виступили перед учнями оперуповноважений кримінальної міліції в справах дітей Миронівського РВ ГУ МВС України в Київській області лейтенант міліції Позняков Ігор Ігорович,  голова групи "Пошук" Крохмаль Ігор Миколайович та голова спілки Ветеранів Афганістану Колісник Юрій Іванович.

   Під кінець зустрічі для учнів був проведений конкурс щодо одягання спорядження рятівника на час з врученням нагород. А в кінці зустрічі учні мали змогу піднятись на сцену і особисто оглянути саперне спорядження й поспілкуватися з рятівниками.

   Відділ освіти дякує всім організаторам за проведення та участь у зустрічі й сподівається на подальшу співпрацю.



Категорія: Актуально! | Переглядів: 721 | Додав: tripe | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]