Головна » 2017 » Лютий » 15 » прапорщик служби ЦЗ Околот А.С. розповіла учням 11 класу ЗОШ № 1 Про умови вступу до вищих навчальних закладів цивільного захисту
13:23
прапорщик служби ЦЗ Околот А.С. розповіла учням 11 класу ЗОШ № 1 Про умови вступу до вищих навчальних закладів цивільного захисту

Нелегка, але почесна служба.

ДСНС України у Київській області оголошує набір юнаків та дівчат на навчання.

Шановні юнаки та дівчата! Запрошуємо Вас для вступу на денну форму навчання за державним замовленням до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у 2017 році.  На денну форму навчання, за державним замовленням приймаються юнаки та дівчата  віком від 17 до 25 років, що мають повну загальну середню освіту. Вступ на денну форму навчання здійснюється виключно за результатами зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти (за сертифікатами Українського центру оцінювання освіти)

Також юнаків та дівчат чекають фахові вступні випробування (безпосередньо у вищому навчальному закладі), остаточний медичний огляд, психофізіологічне тестування, фізична підготовка.

Після зарахування курсанти забезпечуються проживанням у гуртожитку, харчуванням, форменим обмундируванням і грошовим утриманням за рахунок державного бюджету.

Відповідно до отриманої спеціальності випускники розподіляються для подальшого проходження служби до Київського гарнізону та призначаються на посади осіб начальницького складу державної служби цивільного захисту України.

Для всіх, хто серцем і душею вибрав для себе професію мужності і відваги, твердо вирішив присвятити своє життя нелегкій, але почесній службі в ім’я спокою людей, вищі навчальні заклади ДСНС України — це ті навчальні заклади, які перетворюють Ваші мрії на реальність.

Про умови вступу до вищих навчальних закладів цивільного захисту розповіла учням 11 класу ЗОШ № 1 м. Миронівка прапорщик служби ЦЗ Околот А.С.
 

Для оформлення документів звертатись за адресами:

Київська область, м. Миронівка, вул. Чкалова, 36 тел. 5-70-47

 

Категорія: Актуально! | Переглядів: 576 | Додав: galya | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]