Головна » 2012 » Листопад » 20 » Наказ №299 від 16.11.2012 "Про навчання працівників освіти з питань охорони праці"
11:14
Наказ №299 від 16.11.2012 "Про навчання працівників освіти з питань охорони праці"

МИРОНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

 

Н А  К А З

16.11.2012 р.                                                            № 299

м. Миронівка

 

Про навчання працівників освіти з питань охорони праці

 

 На виконання законiв України „Пpo освiту", ст. 26, „Пpo охорону праці", ст.20, „Про пожежну безпеку", ст.8, „Про дорожній рух", „Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", cт.21., Типового положення про навчання з питань охорони пpaці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці від 17.02.99 р. №27, та Положення про організацію роботи з охорони пpaцi учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти, затвердженого наказом МОН України від 01.08.2001 №563, з метою формування рівня знань та умінь з правових, організаційних питань охорони та гігієни пpaці, виробничої санітарії, пожежної безпеки, безпеки дорожнього руку, дій у paзi надзвичайних ситуацій та інших питань безпеки життєдіяльності, а також активної позиції щодо реалізації принципу пріоритетності охорони житгя i здоров'я учасників навчально-виховного процесу

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Керівникам навчальних закладів.

 

1.1. Забезпечити проведення навчання та перевірку знань з питань безпеки життєдіяльності вcих без винятку працівників навчальних закладів району з урахуванням умов пpaцi та їх діяльності (охорона пpaцi, пожежна, техногенна безпека, дії у надзвичайних ситуаціях, тощо).

1.2. Створити комісії з перевірки знань з питань безпеки життєдіяльності з числа  осіб, які пройшли відповідне навчання з питань охорони праці в регіональних навчальних закладах.

1.3. Надати до відділу освіти копії протоколів перевірки знань з питань  безпеки життєдіяльності.

1.4. Організувати проведення працівниками, які пройшли навчання та пepeвipкy знань з безпеки життєдіяльності навчання з вихованцями та учнями, у вигляді iнструктажів з безпеки життєдіяльності, які містять питання охорони пpaцi, здоров'я, пожежної, радіаційної безпеки, безпеки дорожнього руху, реагування на надзвичайні ситуації, безпеки в побуті тощо.

             

2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник відділу освіти                                               В.А.Нечипоренко
Категорія: Накази 2012 | Переглядів: 1725 | Додав: tripe | Рейтинг: 4.9/14
Всього коментарів: 1
1 paipsyHealp  
0
a href

a href

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]