Головна » 2013 » Січень » 29 » Наказ №27 від 15.01.2013 р. "Про призначення відповідальних осіб за справний стан і безпечну експлуатацію газового господарства"
10:01
Наказ №27 від 15.01.2013 р. "Про призначення відповідальних осіб за справний стан і безпечну експлуатацію газового господарства"

МИРОНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

 

Н А  К А З

15.01.2013 р.                                                       № 27

м. Миронівка

 

Про призначення відповідальних осіб за справний стан і безпечну експлуатацію газового господарства

 

   На виконання Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про пожежну безпеку», «Правил безпеки систем газопостачання України»,  «Положенням  про навчання, інструктаж  і  перевірку знань  працівників  з  питань  охорони праці», -

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Призначити відповідальним по відділу освіти за справний стан і безпечну експлуатацію газового господарства та економічне використання газу  інженера відділу освіти Чучмія В. М.

2. Інженеру відділу освіти:

2.1. Вести контроль за використанням газу в навчальних закладах та вести відповідну звітність;

2.2. Контролювати хід підготовки газового господарства в навчальних закладах до опалювального сезону;

2.3. Контролювати та координувати роботу шкільних котелень під час опалювального сезону.

3. Відповідальність за організацію роботи з безпечного функціонування газового господарства, шкільних котелень та економічного використання газу в навчальних закладах покласти на керівників цих закладів.

4. Керівникам навчальних закладів:

4.1. Призначити  відповідальних осіб за справний стан, безпечну й економічну експлуатацію газового господарства та обладнання котелень, пожежної безпеки в котельнях з числа працівників,  які  пройшли відповідне навчання та перевірку знань у встановленому нормативними актами порядку.

4.1. Призначеним відповідальним особам забезпечити проведення інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки, розробку інструкцій  з охорони праці та пожежної безпеки для працівників котелень.

4.2. Контролювати ведення працівниками котелень журналів обліку, здачі-прийому зміни тощо, які передбачені нормативними актами та необхідні для роботи котелені.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

    

Начальник відділу освіти                                             В.А.Нечипоренко
Категорія: Накази 2013 | Переглядів: 1118 | Додав: tripe | Рейтинг: 4.6/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]